Hodnocení obchodu

5,0 170 hodnocení
5
166x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Ria Černá | 16.4.2021
Velká spokojenost!
MZ Avatar autora Marta Zuzánková | 29.3.2021
S obchodem jsem velmi spokojená, vše vždy včas vyřízené. Jídla chutná, jen krajíčky chleba nebyly dobré.
AS Avatar autora Alena Svobodová | 12.3.2021
Jsem velmi spokojena nejen s obchodem, rychlé a milé jednání. Produkty výborné. Opravdu doporučuji!
K Avatar autora Klára | 1.3.2021
Velmi chutné produkty, které zasytí. Rychlé a vstřícné jednání ze strany obchodu. Určitě doporučuji
JM Avatar autora Jana Miklušáková | 22.2.2021
Dneska jsem začala,zatím mi chutnají produkty. Jinak jsem spokojená s dodáním. Vše v pořádku dorazilo. Těším se na úbytky ????
LR Avatar autora Lucie Růžičková | 17.2.2021
Zakoupila jsem již po druhé a výměna produktu,co mi nechutnal byla vyřešena rychle.Rychlá komunikace,zodpovědnost, což bylo překvapující ????????????
LM Avatar autora Lenka Marvanová | 16.2.2021
výborné
MZ Avatar autora Marta Zuzánková | 15.2.2021
Vše perfektní, dobrá komunikace a rychlé vyřízení. Jídla dobrá,splní účel,ale vepřo knedlo zelo to rozhodné není.
Avatar autora M. Š. | 9.2.2021
Jsem velmi spokojená, teprve jsem ochutnala jen něco,ale jídla jsou překvapivě chutná. Doporučuji.
JH Avatar autora Jitka Holmanová | 9.2.2021
Jsem velmi spokojena, jídla jsou chutná a zasytí, nemám chuť na sladké, všechna jídla mi vyhovují. Jistě doporučuji!
TJ Avatar autora Tereza Jandová | 9.2.2021
Mně to chutná a opravdu pomáhá redukovat váhu .
HZ Avatar autora Hana Zástěrová | 4.2.2021
zatím jse m vyzkoušela houbový krém,hlavně bych potřebovala vědět jestli je to dieta vhodná pro diabetiky.
EP Avatar autora Eva Perná | 30.1.2021
Ano
L Avatar autora Lenka | 30.1.2021
Super
PS Avatar autora Petra Srbová | 24.1.2021
ješte jsem neochutnala
VC Avatar autora Vlasta Cardová | 23.1.2021
S obchodem jsem spokojena,ale zatím jsem ještě neochutnala.
D Avatar autora Daniela | 20.1.2021
Spokojenost.
LK Avatar autora Lena Kratochvílová | 19.1.2021
ano
JH Avatar autora Jindřiška Huběnková | 19.1.2021
rychlost,spokojenost
ZV Avatar autora Zuzana Vlachová | 18.1.2021
Spokojenost, rychlé dodání, teprve začínám ochutnávat, na hodnocení je ještě brzy

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné