Nutriční poradenství Bonedere aneb nenecháme Vás v tom samotné

V tomto článku Vám bychom rádi představili naše nutriční poradenství v praxi. Co Vás tedy čeká? 

Pokud se rozhodnete pro redukci s Bonedere, bude nejprve nutné se rozhodnout, jakým způsobem chcete snížit Vaši hmotnost. Nabízíme 2 způsoby:

1. Redukce s proteinovou stravou Bonedere v kombinaci s normální stravou

   Tato metoda je vhodná pro ty, kteří potřebují upravit svou hmotnost, nechtějí nebo se nemohou věnovat výběru a přípravě pokrmů se správným obsahem proteinů, sacharidů a tuků. Je vhodná pro větší a střední rychlejší redukce. Potrvá cca 6 týdnů a navazuje na ni 2-měsíční kůra s doporučenou stravou a racionálním jídelníčkem upraveným podle dosažené cílové hmotnosti. 

    Výhody:

    NEMUSÍTE POČÍTAT KALORIE

    RYCHLÁ PŘÍPRAVA POKRMŮ

    VELMI CHUTNÉ FRANCOUZSKÉ POKRMY 

    PODPORA A MOŽNOST KONZULTACE KDYKOLI

    DOSAŽENÍ A UDRŽENÍ OPTIMÁLNÍ VÁHY 

2. Redukce s normální stravou

Tato metoda je vhodná pro střední a menší redukce a je určená všem, které jídlo baví ;-) Potrvá cca 4-6 týdnů a navazuje na ni 2-měsíční kůra s racionálním jídelníčkem. Modelový jídelníček vhodný po redukcích naleznete v rubrice Jídelníček: https://www.bonedere.cz/rubriky/jidelnicek/jidelnicek-bonedere-z-vlastnich-surovin/

    Výhody:

    PŘÍPRAVA POKRMŮ PODLE VLASTNÍ CHUTI 

    RYCHLEJŠÍ ZMĚNA ŽIVOTNÍHO STYLU 

    DOSAŽENÍ A UDRŽENÍ OPTIMÁLNÍ VÁHY

    SESTAVENÍ INDIVIDUÁLNÍHO JÍDELNÍČKU NA MÍRU

Oba způsoby pracují s jídelníčkem se zvýšeným obsahem bílkovin, sníženým obsahem  sacharidů a tuků. V obou případech respektujeme Vámi preferované potraviny a snažíme se o maximální součinnost. Prostě Vám to musí chutnat! ;-)

Také lze využít možnosti redukce pod odborným dohledem. 

Redukci pod odborným dohledem mohou využít všichni klienti, kteří vyplní vstupní dotazník zašlou nám jej k posouzení.  My pak na základě uvedených informací stanovíme velmi přesně energetickou hodnotu bazálního metabolismu a pracovního metabolismu, která se u každého klienta liší neboť je přímo závislá na pohlaví, věku hmotnosti a výšce každého jedince. Energetická hodnota bazálního metabolismu je takové množství energie, kterou potřebuje každý z nás k tomu, aby mohl žít, energetická hodnota pracovního metabolismu je pak takové množství energie, kterou potřebujeme k tomu, abychom mohli denně fungovat. A co naplat, jinak než stravou energii prostě nezískáme ;-)

Dále zajistíme vyšetření bioelektrickou impedanční metodou, ze které získáme informace o poměru svalů, tuků a vody a dalších parametrů. Podle výsledků analýzy pak sestavíme jídelníček přesně ušitý na míru každému klientovi podle jeho potřeb a doporučíme aktivity, které jsou při konkrétní redukci vhodné.

V rámci nutričního poradenství Bonedere pracujeme s našimi klienty dlouhodobě zejména proto, že nám záleží na tom, aby skutečně změnili životní styl, naučili se vybírat vhodné potraviny, přizpůsobovat stravu různým podmínkám a myslet na své zdraví!

Chcete - li se objednat k nezávazné konzultaci zdarma, napište nám na info@bonedere.cz nebo zavolejte na tel. 734863030.