O nás

Proč Bonedere?

Myšlenka nové značky mezi mnoha on-line obchody s potravinami vznikla někdy v roce 2017. Název Bonedere je odvozen ze spojení latinských slov bonus (dobrý) a edo, edere (jíst). 

Tedy Bonedere upravené znamená Dobře jíst. Původně byl název určen pouze pro nově vznikající proteinovou dietu Bonedere, jejímž cílem bylo zajistit nejen krásným ženám, aby byly ještě krásnější a štíhlejší. Prostě žádoucí!

Všichni ji známe…. Každá z nás je žena, matka, manželka nebo milenka, která chce být stále žádoucí. Ne, že by to bylo lehké, od určitého věku totiž buď nemáte celulitidu, ale máte vrásky a nebo máte celulitidu a pak nemáte vrásky… Ale jsou mezi tím 2-3 kg, které když máte/nemáte, tak jste žádoucí nějak víc…

BONEDERE_WEB3 

Co tedy našem webu najdete?

Dáváme si skutečný pozor na to, kdo jsou naši dodavatelé a s jakými surovinami pracují. Proto jsme se nechali inspirovat v případě proteinových diet vynikající francouzskou kuchyní (Proteinová dieta Bonedere), v případě doplňků stravy dánskou čistotou (Puori) a nebo třeba italskou lehkostí v případě vlasové biokosmetiky (Davines). A protože myslíme i na Váš pitný režim, najdete u nás i senzační české, ručně balené bylinkové čaje (Bylinca). Takto je Váš jídelníček kompletní a Vy se můžete bez obav zaměřit na svou krásu a zdraví.

Neustále pracujeme na tom, abychom dokázali našim zákazníkům nabídnout to nejlepší a nejkvalitnější.

branding-2

Pojďte s námi tedy zkusit najít své ideální já, které z Vás udělá tu oslňující La Femme fatale nebo toho oslňujícího L ´Homme fatale…

Váš Bonedere tým

P.S. Protože oslňující mohou být i muži?!