>>> Další lockdown? Jsme v tom s vámi! Využijte slevu 21 % s kódem 21DNI21SLEVA <<<

Hodnocení obchodu

4,9 148 hodnocení
5
144x
4
2x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Klára | 1.3.2021
Velmi chutné produkty, které zasytí. Rychlé a vstřícné jednání ze strany obchodu. Určitě doporučuji
JM Avatar autora Jana Miklušáková | 22.2.2021
Dneska jsem začala,zatím mi chutnají produkty. Jinak jsem spokojená s dodáním. Vše v pořádku dorazilo. Těším se na úbytky ????
LR Avatar autora Lucie Růžičková | 17.2.2021
Zakoupila jsem již po druhé a výměna produktu,co mi nechutnal byla vyřešena rychle.Rychlá komunikace,zodpovědnost, což bylo překvapující ????????????
LM Avatar autora Lenka Marvanová | 16.2.2021
výborné
MZ Avatar autora Marta Zuzánková | 15.2.2021
Vše perfektní, dobrá komunikace a rychlé vyřízení. Jídla dobrá,splní účel,ale vepřo knedlo zelo to rozhodné není.
Avatar autora M. Š. | 9.2.2021
Jsem velmi spokojená, teprve jsem ochutnala jen něco,ale jídla jsou překvapivě chutná. Doporučuji.
JH Avatar autora Jitka Holmanová | 9.2.2021
Jsem velmi spokojena, jídla jsou chutná a zasytí, nemám chuť na sladké, všechna jídla mi vyhovují. Jistě doporučuji!
TJ Avatar autora Tereza Jandová | 9.2.2021
Mně to chutná a opravdu pomáhá redukovat váhu .
HZ Avatar autora Hana Zástěrová | 4.2.2021
zatím jse m vyzkoušela houbový krém,hlavně bych potřebovala vědět jestli je to dieta vhodná pro diabetiky.
K Avatar autora Kamila | 2.2.2021
Bohužel nemohu být spokojená, jelikož tři týdny po zaplacení zboží stále nemám
EP Avatar autora Eva Perná | 30.1.2021
Ano
L Avatar autora Lenka | 30.1.2021
Super
PS Avatar autora Petra Srbová | 24.1.2021
ješte jsem neochutnala
VC Avatar autora Vlasta Cardová | 23.1.2021
S obchodem jsem spokojena,ale zatím jsem ještě neochutnala.
D Avatar autora Daniela | 20.1.2021
Spokojenost.
LK Avatar autora Lena Kratochvílová | 19.1.2021
ano
JH Avatar autora Jindřiška Huběnková | 19.1.2021
rychlost,spokojenost
ZV Avatar autora Zuzana Vlachová | 18.1.2021
Spokojenost, rychlé dodání, teprve začínám ochutnávat, na hodnocení je ještě brzy
VH Avatar autora Věra Halfarová | 18.1.2021
Rychlý a bezproblémový nákup. Snadná příprava jídel a ideální možnost během 10 dnů se zbavit vánočních kil:-)
AJ Avatar autora Alena Jelínková | 15.1.2021
spokojenost