Palačinka s příchutí vanilky 3 porce (79,5 g)
Kód: DPD00134Detailní popis produktu
Potravina s vysokým obsahem bílkovin, s nízkým obsahem cukrů, se sladidly, která může být součástí diety k regulaci tělesné hmotnosti.
|
Palačinka s příchutí vanilky 26,5 g |
||
|
Energetická hodnota |
100 g |
|
|
1 porce 25 g v prášku |
||
|
kJ |
1497 |
395 |
|
kcal |
353 |
93 |
|
Výživové hodnoty |
||
|
Tuky (g) |
2 |
0,5 |
|
z toho nasycené mastné kyseliny (g) |
1,2 |
0,3 |
|
Sacharidy (g) |
15,5 |
4,1 |
|
z toho cukry (g) |
3,8 |
1 |
|
z toho škrob (g) |
11,7 |
3,1 |
|
Vláknina (g) |
0,4 |
0,1 |
|
Bílkoviny (g) |
68 |
18 |
|
Sůl (g) |
1,4 |
0,37 |
|
* = % referenční hodnoty příjmu u průměrné dospělé osoby |
||
Složení: Mléčné bílkoviny; pudr z vaječného bílku, pšeničná mouka (obsahuje lepek) ; aroma ; sodium diphosphate, sodium bicarbonate ; regulátor kyselosti: calcium carbonate ; barvivo: beta-carotene.
Alergeny: Mléko, lepek a sója. Obsahuje stopy vajec.
Upozornění: Výrobek obsahuje zdroj fenylalaninu a není vhodný pro osoby s fenylketonúrií. Výrobek obsahuje lepek a není vhodný pro osoby na bezlepkové dietě. Nepoužívat jako jediný zdroj potravy. Nevyhnutelnou součástí výživy spotřebitele mají být i běžné pokrmy a potraviny, stejně jako zdravý životní styl. Výrobek je určený pro osoby starší 18 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Pokud je výrobek konzumován jako součást nízkoenergetické diety, řiďte se doporučeními odborníka se zkušenostmi v oblasti výživy lidí. Během užívání výrobku dodržujte dostatečný příjem tekutin (min. 1,5 l / den). Nepřekračujte doporučené dávkování!
Návod k přípravě: Obsah sáčku vysypte do misky. Přidejte 50-60 ml studené vody a dokonale rozmíchejte pomocí metly do zcela homogenní směsi. Nechte 1-3 min odstát. Pánev s nepřilnavým povrchem lehce potřete kapkou oleje a nechte rozehřát. Vlijte polovinu směsi a opékejte 1 min z každé strany. Z jednoho sáčku připravíte 2 palačinky.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Sladká jídla |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.079 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
